Micke Roos Tornmagi återupplivad
Micke Roos Tornmagi återupplivad  
2015-10-19 07:37
För tre år sedan avtackades Micke Roos efter sex framgångsrika år som A-lagstränare i Torns IF med ett imponerande facit:

2007 – Serieseger i division 5
2010 – Serieseger i division 4
2011 – Serieseger i division 3
2012 – Distriktmästare Skåne


(Bild från Micke Roos sista match på Tornvallen 2012)

Nu i höst hoppade Micke in när föreningens kanske mest talangfulla ungdomslag pojkar 00 stod utan tränare för andra gången på kort tid. Först blev deras tränare headhuntad som ungdomtränare till ett elitlag och därefter tog assisterande A-lagstränare Joel Kjettselberg över men som lämnade föreningen helt när han fick en heltidstjänst på ett fotbollsgymnasium. Micke, som har ett stort Tornhjärta, hoppade in och han och killarna fann varandra direkt. Och vilket höstfacit de visat upp tillsammans. P00 vinner sin Skåneserie i stor stil med fem poängs marginal och med imponerande 8 vinster och bara en förlust och +16 i målskillnad på nio matcher mot kvalificerat motstånd. Dessutom har laget spelat några matcher mot P99-lag också utan poängförlust. 

I söndags kväll avslutade P00 seriespelet genom att hemmabesegra Råå IF med 5-3 inför en rekordpublik innan laget firade seriesegern i kafeterian.


(Lagkapten Viktor Jönsson är först på bollen.)

Pojkar 00 tackar Micke för att han satsade på dem och önskar honom lycka till som huvudtränare för Eslövs BK nästa år. Har dina nya kycklingar i Eslöv inte rätt inställning så får du komma tillbaka Micke för ett nytt magiskt återbesök i Torns IF!!!

Seriesegrarna i Pojkar 00:
1. Noah Linderoth Landgren (MV) 
21. Jakob Evenäs (MV) 
2. Saad Sabah Rashid 
3. Sami Andersson 
4. Erik Augustini 
5. Hilding Carlsson 
6. Liam Zaar 
7. Mossab Khattab 
8. Malte Olsson 
9. Viktor Lindholm Jönsson (K) 
10. Axel Medved 
11. Abdullah Abdelhady 
12. Adam Petersson 
13. Otto Nilsson 
14. Gunnar Hallberg 
15. Fredrik Gustafsson 
16. David Rogdahl
18. Omar Khattab 

Text: Roy Andersson Bild: Mattias Jönsson/Lars Edsheim