Ännu ett nyförvärv klart
Ännu ett nyförvärv klart  
2016-12-22 13:39
 Då var det dags att presentera ännu ett nyförvärv för herrtruppen.

Nyheten publicerades redan under förra veckan i vissa medier så vissa har kanske redan hunnit läsa om det. Vi ville dock dock ha med en sedvanlig intervju innan vi publicerade nyheten här på Tornsif.com.

Torns IF har här gjort klart med en ritkig klasspelare och det visar inte minst kommentarerna på sociala medier när nyheten blev känd.

Med denna nyhet vill vi också önska våra läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och vi återkommer i början av nästa år med att presentera ytterligare förändringar i truppen inför kommande säsong.
Namn: Mohammed Ali Dhaini

Ålder: 22 år

Arbete/plugg: Jobbar på bageri

Familj: Pappa, Mamma, lillebror, storasyster och lillasyster

Klubb/klubbar: BK Olympic

Position jag helst spelar på: Mittfältare/back

Hur är ditt synsätt på fotboll: Fotboll är först och främst en lagsport, den ska spelas efter materialet man har.

Vad avgjorde att du valde att gå till Torns IF: vinnarmentaliteten i Torn är något unikt. Man vill vara en del av detta laget.

Annars har du ju mött Torns IF, nu ska du representera klubben. Hur har du sett på Torns IF som motståndare: Ett lag som jobbar stenhårt för varandra och aldrig ger upp. Har alla typer av spelare som gör det svårt att slå de.

Var tror du Torns IF hamnar i seriespelet nästa år: Topp 3

Kalles Kommentar: En stark defensiv, passningsorienterad, bolltrygg innermittfältare. Har i den rollen varit en av tvåans bästa i år. Vi är glada över att Mohammed valt oss. Han kommer att ge oss ett lugn med bollen och det är en viktig egenskap för en mittfältare.

Vi vet vad vi får och han kommer att passa in mycket bra i vår verksamhet.

Text: A. Wallerstig/R. Ringhov Bild: Richard Ringhov